Werkgroep 045

Succesvolle schrijfdag Amnesty in Grote Kerk

 

EPE/VAASSEN

Op zaterdag 7 december was Amnesty International welkom in de Grote Kerk in Epe. De plaatselijke werkgroep van Amnesty organiseerde er een schrijfdag. Dit naar aanleiding van de Internationale Dag van de Rechten van de Mens op 10 december.

De gehele dag was iedereen van harte welkom om een brief en/of petitielijst te ondertekenen. En hieraan werd ruimschoots gehoor gegeven. Maar liefst 260 mensen kwamen even de kerk binnen om de petitielijsten voor president Poetin tegen de repressie in Rusland te ondertekenen. Daarnaast werden 240 brieven ondertekend voor Hakan Yaman uit Turkije en Miriam López uit Mexico, die beide mishandeld zijn door politie c.q. soldaten.

 

Mocht u de schrijfdag op 7 december gemist hebben, dan kunt u ook aan de acties meedoen door gratis schrijfkaarten af te halen bij diverse kerken in Epe en Vaassen, bij de bibliotheken in Epe en Vaassen en bij de Wereldwinkel in Epe. U kunt ook kijken op de website van de werkgroep www.epe.amnesty.nl.

 

Het is beter een kaars aan te steken, dan de duisternis te vervloeken

 

 

Een andere mogelijkheid is het nemen van een schrijfabonnement: u krijgt dan de schrijfkaarten inclusief postzegels elke maand thuisbezorgd (tegen kostprijs). Hiervoor kunt u contact opnemen met Dolly Sahanaja, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Inlichtingen over het werk van Amnesty International en de werkgroep kunt u verkrijgen bij Hanneke Molenaar, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of kijk op de website van de werkgroep: www.epe.amnesty.nl.

 

 

Zoeken

Inlogformulier

  • Laatste wijziging 29 november 2018.